Kako do najbolj uporabnega CRM sistema s hitro uvedbo in takojšnjimi rezultati

Uporaben CRM Odoo s spletno trgovino, projektnim upravljanjem in top komunikacijo.

Imate optimiziran in učinkovit prodajni proces?

Če prodajate večinoma podjetjem (B2B prodaja) ali večje produkte oziroma storitve končnim strankam (B2C prodaja), verjetno uporabljate kakšen program, saj takšna prodaja traja dalj časa, vanjo je vpletenih več sodelavcev in zahteva veliko aktivnosti preden zaključite posel. Morda že imate CRM sistem, ki vam pomaga pri upravljanju prodaje in razvoju strank. Ampak ali je ta proces optimiziran? Ali imate CRM sistem, ki je resnično uporaben in lahko rečete, da je za rast podjetja odgovorna učinkovita prodaja?

V tem članku bomo raziskali, kako izbrati najbolj uporaben CRM sistem, ki omogoča hiter začetek in izboljšanje b2b prodaje ter projektnega dela. Pregledali bomo ključne funkcionalnosti, ki jih CRM sistem potrebuje, da bo uporaben za vaše podjetje. Prav tako bomo preučili, kako izbrati CRM sistem, ki je prilagodljiv in se lahko prilagaja vašim specifičnim potrebam. Raziskali bomo tudi, kako vam integriran CRM sistem pomaga izboljšati vašo B2B prodajo in pridobiti nove stranke. Poleg tega bomo razložili, kako uporabiti CRM sistem za učinkovito upravljanje spletne trgovine in povečanje prodaje. Vključili bomo tudi informacije o tem, kako CRM sistem pomaga pri upravljanju projektnega dela za izvedbo naročenih storitev za vaše kupce in pri optimizaciji stroškov. Projekti so zelo pomembni za rast prihodkov. Nazadnje pa bomo pregledali prednosti izbire našega ODOO CRM sistema in kako ga lahko uvedete že v enem tednu.

Ključno:

  • CRM sistem olajša upravljanje prodaje in delo s strankami v B2B prodaji.
  • Uporaben CRM sistem omogoča hiter začetek in takojšnje rezultate.
  • Integriran CRM sistem izboljšuje učinkovitost procesov v podjetju.
  • Učinkovito upravljanje spletne trgovine je najboljše z uporabo CRM sistema.
  • CRM sistem pomaga pri vodenju izvedbenih projektov in optimizaciji stroškov, ki nastanejo pri tem.

Kaj je CRM in zakaj ga potrebujete

V tem oddelku bomo definirali, kaj je CRM (Customer Relationship Management) sistem in zakaj je pomemben za vaše podjetje.

CRM je skrajšava za Customer Relationship Management, kar v slovenščini pomeni upravljanje odnosov s strankami. Gre za poslovno strategijo in tehnologijo, ki omogoča podjetjem optimalno upravljanje in vzdrževanje odnosov s strankami.

Zakaj je CRM pomemben za vaše podjetje? CRM sistem vam omogoča boljše razumevanje in analizo potreb ter želja vaših strank. S tem lahko prilagajate vaše poslovne aktivnosti, povečujete zadovoljstvo strank in izboljšujete poslovne rezultate.


Z namenskim CRM sistemom boste lahko sledili vsem komunikacijam in interakcijam s strankami, beležili in obvladovali prodajne priložnosti, prilagajali marketinške kampanje, optimizirali podporo strankam in še veliko več.

CRM sistem vam omogoča celovit vpogled v vsakega posameznega kupca, zgodovino njegovega interakcije z vašim podjetjem ter morebitne posebne potrebe ali zahteve. To vam omogoča boljše prilagajanje prodajnih strategij, personalizacijo komunikacije in izboljšanje storitev.

Z uporabo CRM sistema lahko tudi uspešno povečate učinkovitost vašega prodajnega tima. Sistem vam pomaga opredeliti in slediti prodajnim priložnostim, slediti aktivnostim prodajnih zastopnikov ter izboljšati način vodenja in poročanja.

Ne glede na velikost podjetja in panogo delovanja, CRM sistem ponuja številne koristi in prednosti. Omogoča vam okrepitev odnosov s strankami, povečanje zadovoljstva strank, povečanje prodaje in povečanje konkurenčnosti na tržišču.

Kaj je potrebno za uporaben CRM sistem

Ko izbirate CRM sistem za svoje podjetje, je pomembno, da razumete, kaj so ključne funkcionalnosti, ki jih potrebujete. Uporaben CRM sistem mora vključevati naslednje:

  • Centralizirano hrambo podatkov: Vaš CRM sistem mora omogočati centralizirano hrambo podatkov strank, kontaktov, prodajnih priložnosti, projektov in drugih pomembnih informacij. To vam bo omogočilo enostaven in hiter dostop do vseh relevantnih podatkov.
  • Upravljanje prodajnega lijaka: Dober CRM sistem vam bo pomagal pri upravljanju prodajnega lijaka in sledenju napredka prodajnih priložnosti. S tem boste lahko bolje razumeli, kje se nahajajo vaše priložnosti za povečanje prodaje in optimizacijo postopka prodaje.
  • Avtomatizacija prodajnih procesov: CRM sistem mora omogočati avtomatizacijo prodajnih procesov, kot so sledenje prodajnim aktivnostim, pošiljanje ponudb, obveščanje strank o novostih in več. S tem boste prihranili čas in povečali učinkovitost vaše prodajne ekipe.
  • Analitika in poročila: Pomemben del uporabnega CRM sistema je tudi možnost analize podatkov in generiranja poročil. S tem boste lahko spremljali ključne kazalnike uspešnosti, identificirali trende in sprejeli ustrezne poslovne odločitve.

Kako izbrati prilagodljiv CRM sistem

Pri izbiri CRM sistema je ključno, da izberete tistega, ki je prilagodljiv in se lahko prilagaja vašim specifičnim potrebam. Tukaj je nekaj ključnih aspektov, na katere morate biti pozorni:

  1. Prilagodljivost funkcionalnosti: Preverite, ali CRM sistem ponuja vse funkcionalnosti, ki jih potrebujete za upravljanje vašega posla. Na primer, ali omogoča sledenje prodajnim priložnostim, upravljanje s kontakti in pošiljanje personaliziranih sporočil strankam.
  2. Prilagajanje procesov: Preverite, ali lahko prilagajate in prilagodite poslovne procese v CRM sistemu. To vključuje možnost dodajanja novih polj, prilagajanja delovnih tokov in avtomatizacije določenih procesov.
  3. Integracija z drugimi sistemi: Preverite, ali se lahko CRM sistem enostavno integrira z drugimi orodji, ki jih že uporabljate v svojem podjetju, na primer kako je povezana spletna prodaja, marketinška avtomatizacija, računovoski program ali analitična orodja. Tako boste zagotovili usklajeno delovanje vseh vaših sistemov. Če morate med temi sistemi stalno pretakati podatke (sinhronizirati), to ni najboljša praksa, saj podatkov nimate vedno ažurnih, prav tako pa se poveča možnost napak. 
  4. Prilagajanje uporabniške izkušnje: Preverite, ali je CRM sistem enostaven za uporabo in ali lahko prilagajate uporabniški vmesnik glede na potrebe vaših zaposlenih. Uporabniki naj lahko hitro najdejo potrebne informacije in izvajajo potrebne akcije. Najboljša praksa je, da zagotovite za vse vaše ključne poslovne aplikacije enak uporabniški vmesnik.


Ne pozabite, da je prilagodljiv CRM sistem ključen za uspešno upravljanje poslovnih procesov in izboljšanje prodajnih rezultatov.

Kako integriran CRM sistem izboljšuje b2b prodajo

Učinkovita b2b prodaja je ključnega pomena za uspeh vašega podjetja. Z integriranim CRM sistemom lahko dosežete izjemne rezultate in pridobite nove stranke. S pomočjo CRM sistema lahko sledite in upravljate vse korake v prodajnem procesu, kar vam omogoča boljše razumevanje strank in njihovih potreb.

Ena izmed največjih prednosti uporabe CRM sistema v b2b prodaji je centralizacija podatkov o strankah. V enem sistemu lahko hranite vse informacije o strankah, vključno z njihovimi kontaktnimi podatki, zgodovino nakupov, komunikacijo in interakcijo s podjetjem. S tem pridobite celovit vpogled v stranko in njene potrebe, kar vam omogoča bolj personaliziran pristop pri prodaji in vzpostavitev močnih dolgoročnih odnosov.

CRM sistem vam omogoča tudi učinkovito sledenje prodajnim priložnostim in vodenje celotnega prodajnega lijaka. S predhodno definiranimi prodajnimi etapami lahko natančno spremljate, v kateri fazi se nahaja posamezna priložnost in katere aktivnosti so bile že izvedene. To vam omogoča hitro odzivanje na potencialne stranke, pravočasno opozarjanje na pomembne dogodke in povečanje verjetnosti končne prodaje.


Integriran CRM sistem vam omogoča boljšo organizacijo prodajnega procesa, sledenje kontaktom s strankami in povečanje prodajnih priložnosti.

CRM sistem vam lahko tudi pomaga pri analizi in napovedovanju prodajnih rezultatov. S pomočjo zbrane in zbrane podatkov lahko identificiramo trende, napovedujemo povpraševanje in prilagodimo prodajne strategije. To vam omogoča boljšo usmeritev marketinških aktivnosti in optimizacijo prodajnega pristopa.

Skladnost s CRM sistemom vam ponuja tudi možnost prilagajanja in prilagajanja prodajnih pristopov glede na potrebe vsake stranke. S informacijami, ki jih CRM sistem zagotavlja, lahko prilagodite predstavitve, ponudbe in pogajanja glede na znanje o stranki. S tem boste vzpostavili zanesljivost, ki je ključnega pomena v b2b prodaji.

Učinkovita prodaja preko spletne trgovine

CRM sistem se uporablja tudi za učinkovito upravljanje spletne trgovine in povečanje prodaje. Uporaba CRM sistema skupaj s spletno trgovino vam omogoča boljšo organizacijo in sledenje prodajnim procesom, kar pa vodi do večje učinkovitosti in zadovoljstva strank.

  1. Zajem podatkov o strankah: Z integracijo CRM sistema v vašo spletno trgovino lahko zbirate in analizirate pomembne podatke o strankah. Na podlagi teh podatkov lahko oblikujete ciljno usmerjene marketinške kampanje ter prilagodite ponudbo glede na potrebe strank. S tem pristopom boste povečali zadovoljstvo strank in izboljšali njihovo nakupno izkušnjo.
  2. Upravljanje s kontaktnimi točkami: CRM sistem vam omogoča sledenje komunikaciji s strankami preko različnih kanalov, kot so e-pošta, klepet v živo in telefonski klici. To pomeni, da boste imeli popoln vpogled v vse interakcije s strankami, kar vam bo pomagalo bolje razumeti njihove potrebe in pričakovanja. S tem boste lahko prilagajali svojo prodajno strategijo in ustvarjali osebne odnose s strankami.
  3. Upravljanje zalog: Z integriranim CRM sistemom lahko učinkovito upravljate zaloge v spletni trgovini. Preko CRM sistema lahko spremljate količine izdelkov, obveščate se o nizkih zalogah ter tako preprečite izpad prodaje zaradi pomanjkanja zalog. S tem pristopom boste zagotovili stalno razpoložljivost izdelkov in s tem zadovoljili potrebe strank.

Učinkovita uporaba CRM sistema v spletni trgovini vam omogoča boljše razumevanje strank, kar pripomore k izboljšanju prodajnih rezultatov in dolgoročnemu uspehu podjetja.

Prednosti uporabe CRM sistema v spletni trgovini

Opis

Povečanje ohranjanja strank

CRM sistem vam omogoča, da se bolje odzovete na potrebe in pričakovanja strank, kar povečuje njihovo zadovoljstvo in ohranjanje.

Boljša segmentacija strank

Z uporabo CRM sistema lahko bolje segmentirate stranke glede na njihovo vedenje, kar vam omogoča prilagojeno komunikacijo in ponudbo.

ovečanje prodaje in donosnosti

Učinkovita uporaba CRM sistema v spletni trgovini vodi do boljšega upravljanja prodajnih procesov ter s tem k večji prodaji in donosnosti podjetja.





Projektno vodenje s CRM sistemom

Uporabna CRM rešitev mora sodelovati tudi pri učinkovitem upravljanju projektnega dela in optimizaciji stroškov. S pravilno implementacijo CRM sistema v vaše podjetje lahko dosežete boljše organiziranost, večjo preglednost ter povečate učinkovitost svojih projektov in projektov za vaše naročnike.

Z uporabo CRM sistema za projektno vodenje se lahko osredotočite na bistvene naloge, kot so sledenje napredka projekta, upravljanje s časovnimi roki, dodeljevanje nalog in sodelovanje s člani ekipe. CRM orodje vam omogoča, da spremljate vse ključne informacije o projektu na enem mestu, zmanjšate potrebo po ročnih vnosi podatkov in pospešite procese vodenja projektov.

Zahvaljujoč CRM sistemu lahko določite pristop upravljanja projektov, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Sistem vam omogoča učinkovito razporejanje virov, upravljanje s stroški, sledenje stroškom in ustrezno upravljanje s tveganji. Prav tako lahko s CRM sistemom avtomatizirate rutinske naloge, kot je ustvarjanje poročil o napredku, kar vam omogoča, da se osredotočite na strateško načrtovanje in izboljšanje uspešnosti vaših projektov.

"CRM sistem za projektno vodenje je nepogrešljivo orodje za sodobna podjetja, ki želijo doseči večjo uspešnost in optimizirati stroške. Z njegovo pomočjo lahko bolje organizirate svoje projekte, povečate sodelovanje med člani ekipe in dosežete zastavljene cilje."

Za vodenje projektov je ključnega pomena tudi ustrezna komunikacija med vsemi udeleženci projekta. CRM sistem ponuja integrirane komunikacijske funkcije, s katerimi lahko hitro in učinkovito delite informacije, vpogled v napredek projekta ter sodelujete znotraj ekipe. S tem se zmanjšujejo možnosti za napake, povečuje se transparentnost in zmanjšuje časovna obremenitev vseh vpletenih.

Za lažje upravljanje projektnega dela je pomembno tudi sledenje in analiza doseženih rezultatov. S CRM sistemom lahko sledite ključnim kazalnikom uspešnosti in analizirate učinkovitost projektov. Na podlagi teh podatkov lahko sprejemate bolj informirane odločitve, izboljšate svoje procese in optimizirate stroške projektnega vodenja.

Za celovito predstavitev prednosti CRM sistema pri projektnem vodenju si oglejmo naslednjo tabelo:

Funkcionalnosti CRM sistema za projektno vodenjePrednosti
Sledenje napredka projektaPreglednost, boljše usklajevanje in odzivanje na spremembe
Upravljanje s časovnimi rokiVedno na tekočem s ključnimi mejniki projekta
Dodeljevanje nalogBoljša organizacija in sledenje delovnim obveznostim
Sodelovanje s člani ekipeOdprta komunikacija, deljenje informacij in idej
Razporejanje virovOptimalna poraba virov in boljša izraba kapacitet
Upravljanje s stroškiBoljši nadzor nad finančnimi sredstvi
Sledenje stroškomPreglednost v porabo sredstev in odstopanja od načrtov
Upravljanje s tveganjiZmanjšanje negotovosti in boljša pripravljenost na morebitne težave

Izboljšanje komunikacije s CRM sistemom

CRM sistem je izjemno močno orodje, ki ne samo olajša interakcijo z vašimi strankami, temveč tudi izboljšuje interni pretok informacij in optimizira časovne razporede. Z uporabo uporabnega CRM sistema lahko dosežete boljše komunikacijske tokove znotraj podjetja in s strankami, kar vodi do večje uspešnosti vašega poslovanja.

S CRM sistemom lahko centralizirate vse interakcije s strankami, od klicev in e-pošte do sestankov in pogajanj. Vsak član ekipe lahko dostopa do pomembnih informacij o strankah, kar pripomore k boljši usklajenosti in informiranosti. S tem se izognete podvajanju dela in nejasnostim v komunikaciji.

"CRM sistemi omogočajo centraliziran dostop do podatkov o strankah, kar zagotavlja nemoteno komunikacijo znotraj podjetja in s strankami ter optimizacijo časovnih razporedov." 

Izboljšana interna komunikacija

CRM sistem omogoča lažjo komunikacijo med različnimi oddelki v podjetju. Z enotno bazo podatkov lahko vsi sodelavci dostopajo do relevantnih informacij o strankah, kar zagotavlja usklajenost in boljšo podporo pri reševanju težav ter izpolnjevanju potreb strank.

Personalizacija in ciljno usmerjeno komuniciranje

S CRM sistemom lahko segmentirate svoje stranke glede na določene parametre, kot so geografska lokacija, starost ali nakupne navade. S tem pristopom lahko personalizirate vaše sporočilo in ciljno usmerjeno komunicirate z vsako skupino strank. To omogoča boljše razumevanje potreb strank in izboljšuje vašo prodajo in zadovoljstvo strank.

Prednosti izboljšane komunikacije s CRM sistemom
- Boljša usklajenost med oddelki in zmanjšanje podvajanja dela
- Personalizacija sporočil in ciljno usmerjeno komuniciranje
- Hitrejša odzivnost na stranke in večja zadovoljstvo strank
- Optimalno izkoriščanje časa in virov

Odlična izbira je ODOO CRM

ODOO CRM sistem predstavlja odlično izbiro za vaše podjetje. Ne samo, da je enostaven za uporabo in prilagodljiv, ampak vam tudi omogoča, da dosežete hiter začetek in takojšnje rezultate. Tukaj je nekaj ključnih prednosti, ki jih prinaša ODOO CRM sistem:

  • Enostavna implementacija: Z ODOO CRM sistemom boste lahko svoje podatke, stranke in projekte uvozili brez težav. Uvedbo sistema boste opravili v samo enem tednu, kar vam omogoča hitro izboljšanje učinkovitosti dela in povečanje produktivnosti.
  • Prilagodljivost: ODOO CRM sistem se prilagaja vašim potrebam. Lahko ga prilagajate glede na svoje specifične zahteve in procese v podjetju, kar vam omogoča optimalno izkoriščanje sistema in izboljšanje uspešnosti vašega podjetja.
  • Bogate funkcionalnosti: ODOO CRM sistem ponuja širok nabor funkcionalnosti, ki vam pomagajo pri učinkovitem upravljanju prodaje, strank, projektov in komunikacije. Sistem vam omogoča, da imate vse ključne informacije na enem mestu, kar poenostavi vaše delo in optimizira uspešnost.
  • Vse poslovne aplikacije na enem mestu:  Odoo je celoten sveženj poslovnih aplikacij. Poleg Odoo CRM obstaja še preko 30 uradnih aplikacij in 30.000 dodatnih aplikacij, narejenih v skupnosti Odoo. Tako vam priporočamo uporabo Odoo spletne trgovine, Odoo projekti, Odoo Discuss (celotna komunikacija interno in s strankami), Odoo markting, Odoo HRM in ostale.
  • Avtomatizacija procesov: prodaja lahko poteka hitro po vnaprej definiranih procesih. Odoo omogoča avtomatizirane procese na vseh nivojih in aplikacijah z uporabo no-code vmesnika.

Z izbiro ODOO CRM sistema boste zagotovili, da imate vse potrebne funkcionalnosti za uspešno upravljanje odnosov s strankami in povečanje prodaje. V kombinaciji z njegovo prilagodljivostjo in enostavno uvedbo je ODOO CRM sistem odlična rešitev za vaše podjetje.

Kako doseči hiter začetek in takojšnje rezultate s CRM sistemom

Če želite doseči hiter začetek in takojšnje rezultate s CRM sistemom, upoštevajte naslednje najboljše prakse:

  1. Načrtujte svojo strategijo: Preden začnete uporabljati CRM sistem, določite jasne cilje in strategijo. Razmislite, katera področja vašega poslovanja želite izboljšati in kako vam lahko CRM pomaga doseči te cilje.
  2. Izberite pravi CRM sistem: Poiščite CRM sistem, ki je prilagodljiv in se prilega vašim potrebam. Preučite njegove funkcionalnosti, vključno s sledenjem prodajnih priložnosti, upravljanjem strank, avtomatizacijo trženja in podporo strankam. Odoo CRM je gotovo prava izbira za vas.
  3. Izvedite učinkovito implementacijo: Za dosego hitega začetka je ključna učinkovita implementacija CRM sistema. Upoštevajte prilagoditev sistema, usposabljanje zaposlenih in integracijo s svojimi obstoječimi orodji in sistem.
  4. Usmerite se na uporabo: Po implementaciji CRM sistema se osredotočite na uporabo sistema v vašem vsakdanjem poslovnem okolju. Zagotovite, da vsi zaposleni razumejo koristi uporabe CRM sistema in jih spodbujajte k dosledni uporabi.
  5. Izvajajte analizo podatkov: CRM sistem vam ponuja veliko količino podatkov. Izvajajte redno analizo podatkov in beležite ključne kazalnike uspeha. Na podlagi teh podatkov prilagajajte svojo strategijo in izboljšujte svoje poslovanje.


"Učinkovita uporaba CRM sistema zahteva načrtovanje, izbiro pravega sistema, učinkovito implementacijo, poudarek na uporabi in analizo podatkov."

Sledite te najboljše prakse in kmalu boste opazili rezultate. CRM sistem vam lahko pomaga izboljšati prodajo, upravljati spletne trgovine, voditi projekte in optimizirati komunikacijo v vašem podjetju. Ne čakajte, začnite uporabljati CRM sistem in dosezite takojšnje rezultate.

CRM prednostiDosežkiIzboljšava
Povečana prodaja50%+30%
Boljša upravljanje projekta90%+20%
Večja zadovoljstvo strank80%+15%
Optimizirana komunikacija70%+10%


Za hiter začetek in takojšnje rezultate s CRM sistemom je pomembno, da pred uvedbo jasno določite cilje in procese ter ustrezno usposobite svoje zaposlene. Prav tako je pomembno izbrati prilagodljiv CRM sistem, ki se lahko prilagaja vašim spremembam in potrebam. Priporočamo vam, da nas kontaktirate in se dogovorite za brezplačno delavnico, kjer bomo skupaj pogledali vaše potrebe in se pogovoril o možnostih uvedbe Odoo CRM v vaše podjetje. Skupaj smo lahko hitri, nov CRM je možno vpeljati v enem tednu!

Pogosta vprašanja

Kako izbrati najbolj uporaben CRM sistem?

Za izbiro najbolj uporabnega CRM sistema morate upoštevati svoje specifične potrebe in cilje. Pomembno je, da preučite funkcionalnosti sistema, njegovo prilagodljivost, integracijo z drugimi orodji ter podporo in usposabljanje, ki jih ponuja ponudnik CRM sistema.

Zakaj potrebujete CRM sistem?

CRM sistem vam omogoča učinkovito upravljanje s strankami, sledenje prodajnim procesom ter izboljšanje komunikacije in zadovoljstva strank. Prav tako vam pomaga pri organizaciji in časovnem načrtovanju ter optimizaciji prodajnih in projektnih aktivnosti.

Kako lahko uporaben CRM sistem izboljša b2b prodajo?

Uporaben CRM sistem vam omogoča boljše sledenje potencialnim strankam, sledenje prodajnim priložnostim ter analizo prodajnih trendov in uspešnosti prodajnih aktivnosti. Na ta način lahko izboljšate učinkovitost vaše prodaje in povečate število pridobljenih strank.

Kako lahko uporabim CRM sistem za učinkovito upravljanje spletne trgovine?

CRM sistem vam omogoča sledenje prodajnim aktivnostim vaše spletne trgovine, upravljanje s kontaktnimi podatki strank ter izvajanje marketinških aktivnosti za povečanje prodaje. Prav tako vam pomaga pri analizi nakupnih navad strank in prilagajanju ponudbe vaše spletne trgovine.

Kako lahko CRM sistem pomaga pri upravljanju projektnega dela?

CRM sistem vam omogoča sledenje projektnim aktivnostim, upravljanje s kontaktnimi podatki sodelavcev in strank ter nadziranje stroškov projekta. Prav tako vam pomaga pri načrtovanju in dodeljevanju nalog ter analizi učinkovitosti projektnih aktivnosti.

Kako CRM sistem izboljšuje komunikacijo v podjetju?

CRM sistem vam omogoča centralizirano shranjevanje komunikacije znotraj podjetja, sledenje komunikaciji s strankami ter enostaven dostop do relevantnih informacij. Prav tako vam pomaga pri avtomatizaciji komunikacijskih procesov, s čimer optimizira časovne razporede in izboljšuje odzivne čase.

Zakaj izbrati ODOO CRM sistem?

ODOO CRM sistem je prilagodljiv, uporabniku prijazen in vključuje številne funkcionalnosti, kot so sledenje prodajnim priložnostim, upravljanje s kontaktnimi podatki ter ponudbami. Prav tako omogoča integracijo z drugimi ODOO moduli ter podporo in usposabljanje pri implementaciji.


Start writing here...

Digitarna d.o.o., Tomaz Pernovsek 19. marec 2024
DELI
Ključne besede
B2B e-trgovina: strateški vodnik in prakse za 2024