Z Odoo CRM do rekordne prodaje!

Pravo orodje za vaše prodajne potrebe, osredotočeno na stranke in neposredno poslovanje. Spremljajte potencialne stranke, pridobite točne napovedi in se osredotočite na tisto, kar resnično šteje: zapiranje poslov.

 BREZPLAČNI 1-MESEČNI TEST

---  ali ---

REZERVIRAJTE PREDSTAVITEV

ČAS JE ZA AKCIJO! PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNI

UVAJALNI PAKET IN TESTIRANJE ODOO PLATFORME

​​

Posebno ponudbo lahko koristite le do 30.6.2024!

three men sitting while using laptops and watching man beside whiteboard


Odkrijte moč aplikacij  Digitarna Odoo za vaše podjetje! 🚀 Pridružite se nam zdaj in izkoristite ekskluzivni svetovalni paket za nove stranke - brezplačno in brez obveznosti. Naš paket vključuje celovito predstavitev sistema Odoo, demo izbranih aplikacij, slovensko lokalizacijo, analizo vašega trenutnega poslovanja in prilagojene predloge za uporabo platforme Digitarna Odoo. Da se boste lažje odločili, jo boste lahko samostojno testirali cel mesec! 

BREZPLAČNI 1-MESEČNI TEST

---  ali ---

REZERVIRAJTE PREDSTAVITEV

Imejte popoln nadzor nad organizacijo prodaje

V pogledu Kanban so priložnosti razvrščene po fazah, ki jih organizirate sami. Če jih želite premakniti, jih povlecite in spustite po prodajnem toku. Edinstvena vizualizacija prodajnega procesa omogoča hitro in učinkovito upravljanje priložnosti.

Hiter pogled na vse priložnosti, aktivnosti in potencialno prodajo

Vsaka priložnost je navedena na kartici z vsemi bistvenimi informacijami, vsaka faza pa vsebuje pregled pričakovanih prihodkov.

Vse, kar komunicirate s stranko, je zabeleženo

Chatterbox se pojavi na desni strani ob vsaki priložnosti. V njem je zapisana vsako izmenjano elektronsko sporočilo (tako vaše kot odgovor stranke), Whatsapp, SMS, vsa interna sporočila znotraj podjetja, vse aktivnosti in dokumenti. Med dokumenti je pomembna zlasti ponudba, tako vrednost ponudbe in vsi popravki do sklenitve posla. Za lažji dostop do povezanih dokumentov pa so zelo uporabni pametni gumbi, ki se dinamićno prikazujejo na vrhu.

Učinkovito upravljanje aktivnosti in nalog

CRM modul vključuje zmogljivo orodje za upravljanje aktivnosti, ki vam omogoča načrtovanje in spremljanje vseh pomembnih nalog, sestankov, klicev in drugih dejavnosti. S tem je zagotovljeno, da nobena naloga ne bo spregledana in vse aktivnosti bodo pravočasno opravljene. Odoo CRM izstopa s svojo sposobnostjo prilagajanja in avtomatizacije delovnih tokov, kar povečuje produktivnost vaše ekipe.

Avtomatizacija procesov za maksimalno učinkovitost

Odoo CRM omogoča avtomatizacijo številnih procesov, kar vključuje avtomatsko dodeljevanje nalog, pošiljanje opomnikov in obvestil ter sprožanje nadaljnjih korakov na podlagi določenih pogojev. To močno zmanjša ročno delo, poveča učinkovitost in zagotavlja, da so vsi procesi dosledno izvedeni.

Poglobljena analitika in prilagodljiva poročila za informirane odločitve

CRM modul vključuje zmogljivo orodje za upravljanje aktivnosti, ki vam omogoča načrtovanje in spremljanje vseh pomembnih nalog, sestankov, klicev in drugih dejavnosti. S tem je zagotovljeno, da nobena naloga ne bo spregledana in vse aktivnosti bodo pravočasno opravljene. Odoo CRM izstopa s svojo sposobnostjo prilagajanja in avtomatizacije delovnih tokov, kar povečuje produktivnost vaše ekipe.

CRM je del celote. Povezan z vsemi ostalimi moduli platforme Odoo.

Prodaja

Odoo Sales je celovita prodajna rešitev, ki omogoča učinkovito upravljanje prodajnih naročil, ustvarjanje profesionalnih ponudb, avtomatizacijo prodajnih procesov in integracijo z drugimi Odoo moduli za optimizacijo celotnega prodajnega cikla.

Spletne strani in e-commerce (B2C in B2B)

Odoo eCommerce je zmogljiva platforma za spletno prodajo, ki omogoča enostavno ustvarjanje in upravljanje spletnih trgovin, integracijo plačilnih rešitev, sledenje zalogam in obdelavo naročil, medtem ko Odoo Website omogoča oblikovanje in prilagoditev profesionalnih spletnih strani z uporabo povleci-in-spusti urejevalnika, integracijo z marketinškimi orodji in SEO optimizacijo za izboljšanje spletne prisotnosti.

Naročnine

Odoo Naročnine omogočajo podjetjem enostavno upravljanje naročniških storitev in produktov, avtomatizacijo ponavljajočih se faktur, spremljanje stanja naročnin, analizo prihodkov ter integracijo s CRM, računovodstvom in e-poštnim trženjem za celovito in učinkovito vodenje naročniških poslovnih modelov.

Email marketing

Odoo Email Marketing omogoča ustvarjanje, pošiljanje in spremljanje učinkovitih e-poštnih kampanj s pomočjo intuitivnega povleci-in-spusti urejevalnika, segmentacijo ciljne skupine, avtomatizacijo trženjskih delovnih tokov ter podrobno analitiko za izboljšanje angažiranosti strank in optimizacijo trženjskih strategij.

VOIP telefonija

Odoo VoIP integrira telefonske funkcionalnosti neposredno v Odoo sistem, kar omogoča uporabnikom opravljanje in sprejemanje klicev, snemanje pogovorov, avtomatsko beleženje aktivnosti v CRM, uporabo funkcij za klicne kampanje ter analizo telefonskih podatkov za izboljšanje komunikacije s strankami in učinkovitost prodajne ekipe. Še več, omogoča tudi avtomatski prepis pogovora ali zapis povzetka in glavnih točk. Vse se zapiše v Chatterbox,