Spletna trgovina in CRM: skupaj v eni poslovni rešitvi

Odkrijte, kako lahko povezana platforma spletne trgovine, spletne strani in CRM sistema izboljša vaše poslovanje, poveča zadovoljstvo strank in zviša prodajni rezultat.


Spletna trgovina brez integriranega CRM sistema danes ne more biti več uspešna

Dandanes vse bolj postaja jasno, da spletna trgovina brez integriranega sistema za upravljanje odnosov s strankami (CRM) preprosto ne more doseči svojega polnega potenciala. Ampak, kaj natančno je CRM sistem in zakaj je tako pomemben za uspeh vaše spletne trgovine?

Kaj je CRM (Customer Relationship Management) sistem? Katere so njegove prednosti?

CRM sistem je tehnološka rešitev, ki podjetjem omogoča upravljanje in analizo interakcij s trenutnimi in potencialnimi strankami. Prednosti uporabe CRM sistema vključujejo izboljšano razumevanje potreb strank, povečano učinkovitost prodajnih in marketinških procesov ter možnost personalizacije ponudbe, kar vodi do višje stopnje zadovoljstva strank in zvestobe.

Zakaj uporabljati CRM sistem? CRM sistem ni le orodje za shranjevanje kontaktnih informacij; je ključni element, ki omogoča podjetjem, da zgradijo močne, trajnostne odnose s svojimi strankami. Z uporabo analitike in podatkov, ki jih CRM zagotavlja, podjetja lahko učinkoviteje segmentirajo svoje trge, predvidijo potrebe strank in prilagodijo svoje strategije za maksimalno učinkovitost.

Pogled na prodajni proces spletne trgovine in CRM-ja

Integracija CRM sistema s spletno trgovino in na spletne strani omogoča podjetjem podroben vpogled v celoten prodajni proces – od prvega stika s stranko do zaključka prodaje in nadaljnjega vzdrževanja odnosov. Ta celovit pogled omogoča boljše razumevanje strankinih potreb, optimizacijo prodajnih procesov in povečanje konverzij. Potekati mora tudi obratni proces, kjer so vse izmenjane informacije in dokumenti na voljo tudi strankam na spletni strani,

Od podatkov do odločitev: Vpliv vhodnih podatkov na učinkovitost spletne prodaje in CRM-ja

Podatki so v srcu vsakega CRM sistema. Pravilna analiza in uporaba teh podatkov lahko dramatično izboljša učinkovitost spletne prodaje. Z razumevanjem vedenja strank, preferenc in nakupnih vzorcev podjetja lahko svoje strategije prilagodijo za boljše rezultate.

Kako bomo določili, ali smo dosegli zastavljene cilje?

Merjenje uspeha je ključni del vsakega poslovnega procesa, in CRM sistemi ponujajo napredne analitične orodja, ki podjetjem omogočajo, da natančno določijo, ali so dosegli zastavljene cilje. S spremljanjem ključnih kazalnikov uspešnosti (KPI-jev) in analizo povratnih informacij strank, podjetja lahko svoje strategije prilagajajo in optimizirajo za neprestano izboljševanje.

V tem kontekstu je jasno, da je integracija CRM sistema v spletno trgovino ne le priporočljiva, ampak ključna za uspeh v sodobnem poslovnem okolju. S pravim pristopom in orodji lahko podjetja premostijo vrzel med tehnologijo in odličnimi odnosi s strankami, kar vodi do večje zadovoljstva strank, zvestobe in, na koncu, do boljših poslovnih rezultatov.

Vsak najmanjši interes stranke je treba ujeti in uporabiti za uspešno prodajo

V digitalnem svetu, kjer vsak klik, vsak ogled in vsak zapis o vedenju strank predstavljajo dragocene informacije, ne smemo ničesar prepustiti naključju. Integracija CRM sistema v spletno trgovino omogoča, da vsak še tako majhen izraz interesa ne ostane neopažen. Predstavljajte si, da lahko vsak obiskovalec vaše spletne trgovine, ki zapusti košarico ali pa preživi dalj časa na določeni strani, postane priložnost za personalizirano komunikacijo in ponudbo. Takšna raven angažiranosti in personalizacije vodi do globljih odnosov s strankami in, kar je najpomembnejše, do povečane prodaje.

Rešitev je okolje Digitarna Odoo s povezano spletno trgovino in CRM-jem (+ ostale poslovne aplikacije)

Vas frustrira nenehno preklapljanje med različnimi platformami in sistemoma za prodajo in CRM? Pozabite na gumb "sinhroniziraj zdaj". Z Digitarna Odoo, sinhronizacija podatkov med različnima sistemoma ni več potrebna. Ta rešitev "vse v enem" prinaša svežino v vaše poslovne procese, saj združuje spletno trgovino in CRM v eno harmonično celoto.

Aplikacija Odoo spletna trgovina

je tako dovršen sistem, da ga je mogoče enostavno nastaviti, a je kljub temu osupljivo popoln. Omogoča vam, da oblikujete privlačne strani izdelkov z enim najboljših graditeljev strani na trgu. Uživajte v preprostosti enotne platforme, ki se razteza od trženja do poslovanja. Njegov brezkodni način, ki temelji na umetni inteligenci, pomeni, da je vaša popolna spletna trgovina enostavna za ustvarjanje in vzdrževanje. Ustvarite jo v trenutku z uporabo namenskih poslovnih tem in oblikujte elegantne strani izdelkov z vlečenjem in spuščanjem gradnikov. Ta pristop ne samo da olajša vzpostavitev spletne prisotnosti, ampak tudi krepi odnose s strankami. Klepetajte z njimi v realnem času, pomagajte jim najti naslednji najboljši nakup in prikažite ocene, da si pridobite njihovo zaupanje.


Aplikacija Odoo CRM

je pravo orodje, osredotočeno na stranke, za vaše prodajne potrebe. Omogoča spremljanje potencialnih kupcev, pridobivanje natančnih napovedi in osredotočanje na ključno: zapiranje priložnosti. Vsaka priložnost je navedena kot kartica z vsemi bistvenimi informacijami, vsaka faza pa omogoča pregled pričakovanih prihodkov. Pogled Kanban učinkovito organizira priložnosti po stopnjah, omogoča premikanje s faze na fazo z enostavnim povleci in spusti gesto. Nikoli ne zamudite nadaljnjega ukrepanja, saj Odoo avtomatsko načrtuje naslednjo dejavnost na podlagi vašega prodajnega scenarija. Komunikacija je ključnega pomena, saj se prejeta e-poštna sporočila samodejno dodajo v vaš prodajni lijak, vsi stiki z ekipo in strankami pa potekajo z enega mesta.




Z Odoo Discuss lahko upravljate vso komunikacijo ob prodajni priložnosti ali poslu, bodisi preko emaila, klepeta, SMS-a ali celo video klicev. Vse informacije o strankah so vidne v 360-stopinjskem pogledu na enem mestu, omogočajo nastavitev pametnih seznamov, vklop sledenja zapuščene nakupovalne košarice in ustvarjanje avtomatiziranih oglaševalskih akcij na podlagi vaših seznamov.

Paket Digitarna Odoo

je rešitev, ki temelji na globalni platformi Odoo in ponuja vse, kar potrebujete za uspešno poslovanje: spletno nakupovanje, orodja za trženje, CRM, ERP in več. Zahvaljujoč modularni zasnovi Odoo lahko enostavno vključite aplikacije v svoje poslovne procese, ko se pojavi potreba. Z Digitarna Odoo za upravljanje svojega podjetja ne potrebujete več številnih različnih rešitev. Ta celovita platforma vam omogoča, da se osredotočite na to, kar počnete najbolje, medtem ko tehnologija skrbi za ostalo.

Spletna trgovina in CRM sta danes najboljša kombinacija - začnite jih uporabljati takoj!

Ni več vprašanje, ali je integracija spletne trgovine in CRM sistema potrebna. Vprašanje je, kako hitro lahko začnete izkoriščati te tehnologije za svoje dobro. S platformo Digitarna Odoo lahko prevzamete nadzor nad svojim poslovanjem, izboljšate odnose s strankami in povečate prodajo, ne da bi pri tem žrtvovali enostavnost uporabe. Čas je, da vaše podjetje stopi v prihodnost s celovito rešitvijo, ki omogoča, da spletna trgovina in CRM sistem delujeta z roko v roki. Še mnogo več - omogoča celo vrsto drugih povezanih aplikacij, ki jih lahko začnte uporabljati tudi kasneje. Cena izdelave spletne strani za vsako nadgradnjo se tudi zmanjša, saj boste veliko lahko postorili sami in prevsem hitro. Poglejte tudi cene drugih (nepovezanih) CRM sistemov, kot so Microsoft Dynamics, Salesforce in primerjajte sami. Odkrijte moč Digitarna Odoo in kako lahko ta platforma preoblikuje vaše poslovanje. Ne čakajte na prihodnost; začnite jo ustvarjati zdaj. 

PAKET DIGITARNA ODOO -OSNOVNI PAKET

40€+ DDV/ mesec

  • Gostovanje 
  • Strežnik 1 vCPU, 1 GB RAM, 25 GB prostora in 2 TB prometa
  • Vse Odoo aplikacije Community verzije
  • Ni možno uporabljati dodatne teme in aplikacije iz skupnosti Odoo
  • Osnovna podpora po emailu
  • Ni backupa 
  • Ni testnega strežnika
  • 5 hkratnih uporabnikov (ocena)



Digitarna d.o.o., Tomaz Pernovsek 28. februar 2024
DELI
Ključne besede
Kako do najbolj uporabnega CRM sistema s hitro uvedbo in takojšnjimi rezultati
Uporaben CRM Odoo s spletno trgovino, projektnim upravljanjem in top komunikacijo.